



Серія продукції з Маслом Червоного Фрукта
Масло Червоного Фрукта відрізняється неймовірно великим вмістом: антиоксидантів; ненасичених жирних кислот; вітамінів А, D, К, Е, F. Після застосування засобів, що містять Масло Червоного Фрукта, шкіра виглядає свіжою, зволоженою, пружною. Серія продуктів з Маслом Червоного Фрукта відрізняється широким спектром застосування і може бути рекомендована для всіх вікових груп і всіх типів шкіри, в тому числі для чутливої.
Масло Червоного Фрукта (англ. Red Fruit Oil) виготовлено з плодів унікального папуаського ендеміка «Червоний фрукт» (лат. Pandanus conoideus), який в Індонезії вважають «деревом життя», має безліч цілющих властивостей для здоров'я.
Масло Червоного Фрукта (Red Fruit Oil), яке також називають «червоне золото», є одним із найдорожчих і рідкісних масел відомих світу. Масло Червоного Фрукта отримують пресуванням з плодів червоного фрукта, які ростуть лише в одній гірській області в Папуа. Складність видобуткуі обмеження обсягів виробництва цього масла пояснюють його високу вартість.

Масло Червоного Фрукта - джерело природних вітамінів
"Масло Червоного Фрукта" (Red Fruit Oil), яке вироблене з унікального папуаського ендеміка "Червоний фрукт" (Pandanus conoideus), має безліч унікальних властивостей для здоров'я:
- підвищує і зміцнює імунітет;
- знижує рівень холестерину і запобігає розвитку атеросклерозу;
- нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту;
- поліпшує жировий обмін, сприяє зменшенню надмірної ваги;
- гальмує процес старіння і підвищує витривалість організму;
- покращує гостроту зору та стан очей;
- живить шкіру і зміцнює волосся.
Це пов'язано з його багатим унікальним складом компонентів, високою антиоксидантною активністю, значним вмістом каротиноїдів (бета-каротину, альфа-каротину), токоферолів, вітамінів (А, D, К, Е, F), поліненасичених жирних кислот (омега-3, омега-6, омега -9), мінеральних речовин (кальцій, калій, органічний цинк, фосфор, залізо).
Масло Червоного Фрукта досліджено Лабораторією фармацевтичного факультету Університету Гаджі Мада (індон. Universitas Gadjah Mada; UGM) в Джакарті і Департаментом охорони здоров'я фармацевтичного факультету Університету Tujuh Belas Austus Індонезії.
Порівняння антиоксидантних властивостей
Темно-червоний колір Масла Червоного Фрукта свідчить про великий вміст бета-каротину і альфа-каротину.