Серія продукції з Маслом Червоного Фрукта

ТОВ «Жаклин плюс» нещодавно завершила розробку власної рецептури з ексклюзивним активним компонентом - Маслом Червоного Фрукта і в 2017 році з гордістю представила на ринок України дієтичну добавку "Масло Червоного Фрукта" в 4-х розфасовках (60 г, 120 г, 200 г , а також у вигляді капсул - № 100 по 0,5 г) і серію високоякісних косметичних засобів під ТМ «Red Natural».

Масло Червоного Фрукта відрізняється неймовірно великим вмістом: антиоксидантів; ненасичених жирних кислот; вітамінів А, D, К, Е, F. Після застосування засобів, що містять Масло Червоного Фрукта, шкіра виглядає свіжою, зволоженою, пружною. Серія продуктів з Маслом Червоного Фрукта відрізняється широким спектром застосування і може бути рекомендована для всіх вікових груп і всіх типів шкіри, в тому числі для чутливої.

Масло Червоного Фрукта (англ. Red Fruit Oil) виготовлено з плодів унікального папуаського ендеміка «Червоний фрукт» (лат. Pandanus conoideus), який в Індонезії вважають «деревом життя», має безліч цілющих властивостей для здоров'я.

Масло Червоного Фрукта (Red Fruit Oil), яке також називають «червоне золото», є одним із найдорожчих і рідкісних масел відомих світу. Масло Червоного Фрукта отримують пресуванням з плодів червоного фрукта, які ростуть лише в одній гірській області в Папуа. Складність видобуткуі обмеження обсягів виробництва цього масла пояснюють його високу вартість.

Масло Червоного Фрукта - джерело природних вітамінів

"Масло Червоного Фрукта" (Red Fruit Oil), яке вироблене з унікального папуаського ендеміка "Червоний фрукт" (Pandanus conoideus), має безліч унікальних властивостей для здоров'я:

  • підвищує і зміцнює імунітет;
  • знижує рівень холестерину і запобігає розвитку атеросклерозу;
  • нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту;
  • поліпшує жировий обмін, сприяє зменшенню надмірної ваги;
  • гальмує процес старіння і підвищує витривалість організму;
  • покращує гостроту зору та стан очей;
  • живить шкіру і зміцнює волосся.

Це пов'язано з його багатим унікальним складом компонентів, високою антиоксидантною активністю, значним вмістом каротиноїдів (бета-каротину, альфа-каротину), токоферолів, вітамінів (А, D, К, Е, F), поліненасичених жирних кислот (омега-3, омега-6, омега -9), мінеральних речовин (кальцій, калій, органічний цинк, фосфор, залізо).

Масло Червоного Фрукта досліджено Лабораторією фармацевтичного факультету Університету Гаджі Мада (індон. Universitas Gadjah Mada; UGM) в Джакарті і Департаментом охорони здоров'я фармацевтичного факультету Університету Tujuh Belas Austus Індонезії.

Порівняння антиоксидантних властивостей

Темно-червоний колір Масла Червоного Фрукта свідчить про великий вміст бета-каротину і альфа-каротину.

Масло Червонго Фрукта - 70205
Ягоди Годжі - 30500
Гранат - 10450
Лохина - 9621
Ожина
Полуниця
Журавлина
Зелений чай
Грейпфрут
Персик
Помідор
Морква
Яблуко